В Івано-Франківську військовим передали автомобіль

Прикарпаття продовжує допомагати захисникам. Цього разу голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук спільно з керівниками двох департаментів - фінансів й економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОВА – Іриною Мацькевич та Сергієм Подошвою передали для потреб новоствореного батальйону позашляховик, який правники даних структурних підрозділів придбали за власні кошти.

За словами Світлани Онищук, це вже друга автівка, яку держслужбовці Івано-Франківської ОВА купили для бійців нового батальйону.

«Наші держслужбовці професійно виконують свою роботу і попри це долучаються до допомоги нашим захисникам, щоб наблизити Перемогу України у війні над ворогом. Спільно робимо все для того, щоб забезпечити наших бійців усім необхідним, - наголосила керівниця області.

Окрім того, за кошти обласного бюджету, виділені у межах двох обласних програм підтримки військовослужбовців, придбали матеріальні цінності – а це побутова техніка й різноманітне кухонне обладнання. Вартість придбаного - 337 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.