На війні загинув прикарпатець Дмитро Осташук

25 серпня у Запорізькій області загинув 59-річний Дмитро Осташук з с.Добринова Рогатинської громади.

Захисник народився 5 листопада 1963 року у с.Зеленому Надвірнянського району. Після закінчення дев’ятирічної школи в рідному селі продовжив навчання в лісотехнічному технікумі м.Хуст, а далі – проходив службу в армії.

У 1987 році Дмитро Осташук створює сім’ю, разом з дружиною виховують двох дітей – синочка Олександра та донечку Олечку. Водночас в 1987-1990 майбутній Герой здобуває освіту у Харківському воєнному училищі ракетних військ.

У 1990 році розпочинається нова сторінка у житті родини Осташуків, вони переїжджають на Рогатинщину, у затишне село Добринів. Близько 18 років Дмитро Осташук працює майстром лісу у Пуківському лісництві, згодом - на будівництві в Івано-Франківську.

У березні 2022 року Захисник добровільно пішов захищати рідну державу.

Без найріднішої людини залишились дружина, син, донька, онуки Тетянка, Владиславчик, Артурчик, сестра Галина, брати Іван та Василь.

«Схиляємо голову перед подвигом нашого Героя. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та бойовим побратимам. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя України завжди будуть сильнішими за смерть», - повідомили в Рогатинській громаді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.