В Івано-Франківську провели Комісію з безпеки руху

В Івано-Франківську провели чергове засідання Комісії з безпеки дорожнього руху, на якому розглянули понад 20 питань. Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

Одним із ключових питань сьогодні було представлення результатів проведеного моделювання та розроблених на його основі нових схем організації дорожнього руху на вул. Василіянок, Мулика, Грушевського, Грюнвальдській та Тарнавського.

Також прийняли рішення про зміну схеми руху на вул. Петрушевича. Вона буде одностороння у напрямку від вул. Грушевського до вул. Франка.

Розглянули і концептуально погодили перенесення одного із двох пішохідних світлофорів на вул. Січових Стрільців (а саме - пішохідний перехід, що на вул. Січових Стрільців «Пошта» пропонується перенести на перехрестя з вул. Січових Стрільців-Шевченка). По даному питанню будемо розробляти окремий проєкт і окремо погоджувати. Його метою є зменшення заторів на вул. Січових Стрільців, оскільки зараз вулиця «стоїть у заторі» від вул. Незалежності до вул. Шевченка.

Ще одним важливим питанням було погодження реалізації проєкту обмеження паркування шляхом влаштування болардів з метою обмеження проїзду на вул. Галицьку, від вул. Сотника Мартинця до пл. Ринок. Дана ділянка вулиці буде пішохідною.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.