Жительку Коломийщини, яка продавала неіснуючий одяг через Інстаграм, оштрафували

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок студентці одного з коледжів м.Коломиї, яка продавала неіснуючий одяг через Інстаграм.

Жінка створила профіль з продажу одягу в Інстаграмі. Листувалась з клієнтами, отримувала оплату за товар, але одяг не відправляла.

У вироку суду задокументовано шість таких випадків.

У судовому засіданні між прокурором Коломийської окружної прокуратури та обвинуваченою в присутності захисника укладено угоду про визнання винуватості.

Обвинувачена в судовому засіданні визнала себе винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст.190 ч.1, 190 ч.2 КК України, в обсязі обвинувачення, дала згоду на призначення узгодженого виду та міри покарання у разі затвердження угоди про визнання винуватості та заявила, що здатна реально виконати взяті на себе, відповідно до угоди про визнання винуватості, зобов'язання. Угоду уклала добровільно і примусового тиску під час укладання угоди на неї не було. Просить угоду про визнання винуватості затвердити та призначити узгоджене покарання.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив їй узгоджене сторонами угоди про визнання винуватості покарання за ст.ст.190 ч.1, 190 ч.2 КК України у виді штрафу в розмірі 3000 (три тисячі) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 51000 (п'ятдесят одна тисяча) гривень.

Крім того, суд конфіскував в дохід держави дорогий телефон обвинуваченої.

Автор - Василь Мороз

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.