В Івано-Франківську під «Дім воїна» виділили приміщення у центрі міста

Івано-Франківська міська рада на позачерговому засіданні прийняла рішення про виділення приміщення площею 300 м2 по вулиці Січових Стрільців для розміщення комунального закладу «Дім воїна».

Це питання в сфері управління комунальним майном протягом кількох місяців вивчав та опрацьовував Департамент комунальних ресурсів та сільського господарства. Про це повідомив заступник міського голови, директор Департаменту Микола Вітенко.

«Було багато організаційної роботи. І тепер маємо результат. Для зручності отримувачів послуг, які будуть надаватись цим закладом, та зважаючи на їх актуальність в наш час, міська влада виділила окрему одноповерхову будівлю площею майже 300 м2. Об’єкт розташований в центральній частині міста на вул. Січових Стрільців, 8. Раніше ця будівля використовувалась для надання послуг соціального характеру», - каже заступник міського голови, директор Департаменту Микола Вітенко.

Нагадаємо, що 15 червня цього року Івано-Франківська міська рада створила комунальний заклад «Дім воїна» – заклад, утворений для надання соціальних послуг особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, учасникам антитерористичної операції, операції об’єднаних сил і особам, які брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, членам їхніх сімей та членам сімей загиблих (померлих) таких осіб, добровольцям, постраждалим учасникам Революції Гідності та членам сімей Героїв Небесної Сотні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.