У Бурштині обговорять будівництво заводу з переробки кукурудзи

Бурштинська міська рада анонсувала громадські слухання на тему: «Детальний план території для будівництва заводу «Грін Лактік» з глибинної переробки кукурудзи по вул. С. Бандери, б/н, м. Бурштин».

Слухання проводять на виконання рішення Бурштинської міської ради від 28 лютого 2023 № 18/44-23.

Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата оприлюднення проекту містобудівної документації та Заяви про СЕО: розміщення на офіційному веб-сайті Бурштинської міської ради (https://burshtyn-rada.if.gov.ua/) 27.07. 2023.

б) способи участі громадськості: громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до ДДП та Заяви СЕО.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: громадські слухання відбудуться 29 серпня 2023 о 17.30 год за адресою: актовий зал будинку культури імені Т. Шевченка по вул. С. Бандери, буд.60, м. Бурштин.

г) орган, від якого можна отримати додаткову інформацію, щодо ДДП і Заяви про СЕО та до якого подаються зауваження і пропозиції: сектор містобудування та архітектури Бурштинської міської ради за адресою: в приміщенні ЦНАП вул. Січових Стрільців,15, м. Бурштин.

Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб слід подавати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника до Бурштинської міської ради за адресою: м. Бурштин, вул. Січових Стрільців, 4, тел. (03438) 44 -936;

e-mail: br-mrada@ukr.net.

або в приміщенні ЦНАП вул. Січових Стрільців,15 нежитлове приміщення 1 (cектор містобудування та архітектури ).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.