У Яремчі розглянули питання розмежування земель Карпатського НПП

У Яремчі відбулося засідання робочої групи з питань розгляду рішень громадських слухань. У засіданні взяли участь народні депутати Олег Марусяк та Василь Вірастюк,а також мешканці громади.

Порядок денний складався з 4-х питань:

1. Вилучення зі складу земель Карпатського НПП земельних ділянок, що перебувають в користуванні громадян та перебували в користуванні їх родин до створення Карпатського НПП, та усунення помилок, які виникли в процесі державної реєстрації земельний ділянок Карпатського НПП.

2. Ліміти закупівлі дров та ділової деревини для покриття потреб місцевих жителів.

3. Упорядкування (надання відповідних погоджень) маршрутів для проїзду джипів та квадроциклів по території Карпатського НПП з метою збереження довкілля та, водночас, розвитку туристичної рекреаційної галузі.

4. Вирішення проблеми узаконення нелегального переїзду через залізницю у мікрорайоні Ямна в м.Яремчі.

«З 1-го питання міська рада запропонувала три варіанти вирішення проблеми: з ініціативи КНПП, із залученням ОВА та в судовому порядку. Щодо 2-го та 3-го питання, то після конкретних напрацювань буде додаткова інформація. З питання узаконення переїзду вироблено етапність вирішення проблеми та визначено межі відповідальності кожної зі сторін», - повідомили в Яремчанській міській раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.