Житель Коломийщини, який пограбував жінку біля церкви, отримав сім років позбавлення волі

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок прикарпатцю, який скоїв грабіж.

На момент скоєння злочину обвинувачений вже мав судимості за крадіжки у 2022 році.

18 лютого 2023 року близько 21:10 хв, перебуваючи неподалік собору Святого Архистратига Михаїла, що в м. Коломиї, обвинувачений підбіг зі спини до потерпілої, яка йшла попереду нього в бік центральної частини міста Коломия, та ривком з лівої руки потерпілої відкрито викрав її сумку, вартістю 60 грн, в якій знаходилися грошові кошти в сумі 600 грн та інші особисті речі, вартість яких не встановлювалася. Після чого місце вчинення злочину покинув, викраденим розпорядився на власний розсуд, спричинивши потерпілій майнову шкоду на вказану суму.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений визнав себе винуватим у вчиненні інкримінованого злочину, погодився зі всіма кваліфікуючими ознаками кримінального правопорушення за обставин, викладених у обвинувальному акті. Зазначив, що вчинив злочин, у зв'язку зі скрутним майновим становищем та проблемами в сім'ї. У вчиненому щиро розкаюється, просить врахувати його щире каяття та не карати суворо.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК України та призначив покарання - сім років позбавлення волі.

Строк відбування покарання рахуватимуть з моменту фактичного затримання, а саме 19 лютого 2023 року.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.