У Зеленській громаді відкрили поліцейську станцію

У високогірному присілку Завій Зеленської громади відкрили поліцейську станцію.

Зеленська територіальна громада - одна із найвищих та найбільших в Україні. Утім чи не найменша по чисельності населення - 2 тисячі мешканців.

Шість високогірних сіл та присілків громади, Зелене, Бистрець, Дземброня, Топільче, Явірник і Буркут, розкинулись на території в понад 470 км². Тут відтепер цілодобово забезпечує правопорядок лейтенант поліції Іван Гріздак.

Задля оперативної та ефективної роботи в громаді начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько вручив дільничному ключі від нового службового автомобіля «Renault Daster».

«Попри війну в країні, безпека жителів була і залишається пріоритетним завданням поліції. Тісна співпраця місцевої влади та Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області показала черговий результат – нова поліцейська станція. Поліція буде максимально наближена до потреб громади та зможе оперативніше реагувати на виклики мешканців високогір’я. Всі умови відтепер для цього є. Транспортний засіб теж є. Тож бажаю працювати на благо громади, для того, щоб люди знали, що вони в безпеці», – зауважив Сергій Безпалько.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.