На війні загинув прикарпатець Микола Максим’юк

12 липня поблизу Білогорівки Бахмутського району Донецької області загинув 46-річний Микола Максим'юк, житель села Рівні Верховинського району.

«Герой мужньо та відважно захищав кордони України у складі розвідувального взводу розвідувальної роти 10-ї гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Микола Миколайович був справжнім патріотом своєї країни, адже ще у 2015 році добровільно пішов до військкомату, аби стати на захист нашої держави. З 2019 по 2020 роки повторно був призваний на військову службу за контрактом. 24.02.2022 року, у перший день початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, знову долучився до лав Збройних Сил України. За час проходження служби гідно виконував бойові завдання та разом з побратимами обороняв українську землю від російських загарбників», - повідомили у Верховинській РДА.

У цивільному житті Микола Максим'юк протягом 23 років пропрацював державним службовцем. Розпочинав службову діяльність у 2000 році головним спеціалістом, у 2013 році був призначений заступником голови райдержадміністрації, а у 2017 році очолив управління соціального захисту населення Верховинської райдержадміністрації.

У загиблого бійця залишилась матір, дружина, дві доньки та онучка.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.