На Коломийщині перекинувся легковик: загинув водій, пасажири травмовані

12 липня о 20:16 у с. Княждворі Печеніжинської громади трапилась дорожньо-транспортна пригода.

«Внаслідок ДТП водій помер на місці від отриманих травм. Окрім водія в автомобілі знаходилося 3 пасажира, яких госпіталізовано в Коломийську ЦРЛ. Як зазначають лікарі, потерпілі знаходяться в стані середньої важкості», - повідомили в Коломийському районному управління ДСНС.

Рятувальники провели відключення живлення автомобіля та допомогли доставити потерпілих в карету швидкої (екстреної) медичної служби.

«Правоохоронці встановили, що 40 - річний водій автомобіля «Опель Вектра» не врахував дорожні обставини та не вибрав безпечної швидкості руху. Внаслідок не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та наїхав на огорожу», - повідомили у поліції.

У результаті аварії водій отримав тілесні ушкодження та помер на місці події. В салоні автомобіля перебувало ще троє пасажирів. 57 та 40-річні чоловіки, мешканці Печеніжинської ТГ, отримали тілесні ушкодження та доставлені до Коломийської ЦРЛ. 16-річна пасажирка з тілесними ушкодженнями госпіталізована до Коломийської дитячої лікарні.

Правоохоронці уже призначили ряд експертиз для встановлення причини дорожньо-транспортної пригоди.

За фактом автопригоди слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Івано-Франківщини розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.