Митрополит Епіфаній освятив паломницьке місце на Коломийщині

8 липня 2023 року предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній завітав у Православний паломницький центр Святиня Галицького Гостинця с. Задубрівці, Коломийського району.

Епіфаній у співслужінні митрополита Івано-Франківського і Галицького Іоасафа, архієпископа Володимирського і Нововолинського Матфея, архієпископа Чернівецького і Хотинського Германа, єпископа Коломийського і Косівського Юліана, єпископа Житомирського і Овруцького Паїсія, єпископа Хмельницького і Кам’янець-Подільського Павла, єпископа Богородчанського Феогноста, настоятеля храму на честь Почаївської ікони Божої Матері протоієрея Павла Захарука, місцевого й запрошеного духовенства звершив Божественну літургію.

Під час богослужіння також молилися голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук та численні віряни, які прибули в паломництво до місцевої святині.

Предстоятель Православної Церкви України підніс молитви за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини і мирних жителів.

Блаженнійший Митрополит Епіфаній також нагородив голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук орденом святого Миколая Чудотворця.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.