У Бурштині не виділили землю під будівництво сонячних станцій

Фото ілюстративне

7 липня відбулося ІІ пленарне засідання 48 сесії Бурштинської міської ради, в ході якої розглянули більше 150 земельних питань.

Левова частка проектів рішень стосувалася затвердження технічної документації із землеустрою, відповідно до наданих мешканцями заяв.

«Були на порядку денному і проекти важливі для подальшого розвитку нашої громади, які депутати сьогодні не підтримали. Зокрема, це виділення земельної ділянки для будівництва сонячних електростанцій у Бурштинській громаді на місці тих територій, які ніколи не використовувалися і перебувають в край занедбаному стані. Не зважаючи на важкий для нашої країни час, міській раді вдалося налагодити співпрацю з потенційними інвесторами, які готові вкладати кошти для реалізації проектів, що не лише принесуть додатковий дохід до міського бюджету та створять нові робочі місця, але і сприятимуть впровадженню екологічно чистих джерел електричної енергії. На жаль, у зв’язку із не прийнятим проектом рішення на сьогоднішній сесії реалізація такої ініціативи є неможливою», - повідомили в Бурштинській міській раді.

Фото - ілюстративне

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.