Негода ускладнює ситуацію на дорогах Івано-Франківщини

Значні опади на Івано-Франківщині спричинилися до зсувних процесів у гірській частині області. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області.

Зокрема:

  • Були випадки падіння дерев та виносу щебню на проїзну частину дороги державного значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський на Буковецькому перевалі.
  • На цій же дорозі зливовими дощами пошкоджено земполотно та узбіччя в п’яти місцях на ділянці від Татарова до Кривопільського перевалу, вода вийшла на проїзну частину в селі Стопчатів Косівського району.
  • Потоками води нанесло ґрунту, каміння та гілок на проїзну частину дороги державного значення Р-62 Криворівня – Чернівці у Верховинському районі.
«Від стихії страждають не тільки гірські райони Прикарпаття. Приміром, на ділянці від с. Нижнів до с. Діброва дороги Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль сталося замулення проїзної частини та узбіч. Задля безпеки дорожнього руху та запобігання надзвичайним ситуаціям Служба доручила підрядній організації нагально прибрати наслідки стихії на вказаних ділянках», - йдеться у повідомленні.

Синоптики попереджають про значні зливи та буревії протягом 7-8 липня.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.