Прикарпатський пожежник став чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту

Рятувальник з Прикарпаття Владислав Блонський став Чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту в подоланні стометрової смуги з перешкодами.

На службі в підрозділі ДСНС Владислав з 2021 року, а до того часу закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, де до речі зараз навчається і його молодший брат Мар’ян , який також займається даним видом спорту та став чемпіоном в подоланні стометрової смуги з перешкодами на змаганнях, що на початку року проходили у Республіці Польща.

Сам Владислав, пожежно-прикладним спортом займається з 2012 року, з того часу здобув багато призових місць та нагород, зокрема на чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту, Влад здобув третє місце в піднятті на третій поверх по штурмовій драбині та був багаторазовим призером чемпіонату світу, а також рекордсменом України.

«Як зізнаюся брати, любов до спорту їм привив батько - Павло Блонський, який також працює в Службі порятунку вже 30 років, п’ятнадцять з яких, займався пожежно-прикладним спортом та виступав за збірну Івано-Франківської області. Хлопці пригадують, що батько брав їх на всі змагання в яких приймав участь і цей вид спорту, як і професія рятувальника припала їм до душі. Зараз Павло Блонський вже не займається пожежно-прикладним спортом, але є гідним прикладом та підтримкою для своїх синів-чемпіонів», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.