Епіфаній очолив літургію у Манявському монастирі

25 червня 2023 року, Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній очолив Божественну літургію у Хресто-Воздвиженському Манявському чоловічому монастирі на Прикарпатті. Про це повідомили в ПЦУ.

Предстоятелю автокефальної Православної Церкви України співслужили митрополит Вінницький і Барський Симеон, митрополит Галицький Андрій, митрополит Чернівецький і Буковинський Данило, митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф, митрополит Львівський і Сокальський Димитрій, митрополит Білоцерківський Євстратій, архієпископ Дрогобицький і Самбірський Яків, архієпископ Вишгородський Агапіт, єпископ Коломийський і Косівський Юліан, єпископ Коломийський Павло, єпископ Богородчанський Феогност, намісник монастиря ігумен Іоасаф (Стасюк) і чисельне духовенство.

Після прочитання Євангелія Митрополит Епіфаній виголосив першосвятительське слово проповіді та возніс особливу молитву до Господа в час, коли Батьківщина в небезпеці. Також під час відправи лунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини й мирних жителів.

За Божественною літургією сотні вірян причастилися святих Христових Таїн.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.