У Микуличині в ДТП загинув водій легковика (оновлено)

22 червня приблизно о 19.30 на автомобільній дорозі Н-09 «Мукачево-Львів» в с. Микуличині Яремчанської громади по вул Грушевського сталась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про це повідомили в спільноті «Моє Яремче» у Фейсбуці.

«Водій, керуючи автомобілем не вибрав безпечної швидкості руху не впорався з керуванням виїхав на смугу зустрічного руху, де допускав наїзд на металеве дорожнє огородження бар’єрного типу. Внаслідок цього водій автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди! Пасажира з місця події забрала карета швидкої медичної допомоги!», - йдеться у повідомленні.
«Попередньо слідством встановлено, що 27-річний водій Ауді А6, мешканець Києва, рухався зі сторони Микуличина в напрямку Яремче. На заокругленій ділянці дороги водій виїхав за межі дороги ліворуч, де наїхав на дорожнє огородження та придорожнє дерево. У результаті автопригоди керманич від отриманих травм загинув на місці події, а пасажир - 1992 р.н., мешканець Києва, доставлений до лікарні», - повідомили у поліції.

Слідчі вилучили транспортний засіб і розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.