Убивця-гвалтівник з Кутів скоїв щонайменше п’ять нападів на жінок

Жителі Косівщини заявляють, що підозрюваний у вбивстві та згвалтуванні 9-річної дівчинки у Кутах, скоїв щонайменше п’ять нападів на жінок. Про це йдеться у відео волонтерки Юлії Таринської, опубліковане на її сторінці у Фейсбуці.

Менш ніж за добу відео набрало більше 50 тисяч переглядів.

Журналіст газети «Галицькі вісті» Дмитро Каланча розповів, що йому відомо про цю справу.

За його словами, відомо про 5-6 епізодів за участю підозрюваного, які сталися до вбивства дівчинки. За словами журналіста, косівські поліцейські не реагували на заяви щодо нападів зі спробами сексуального насильства щодо жінок.

«5 чи 6 заяв, спроби згвалтування з ножем, є тілесні ушкодження, і мусора косівські не реагують, вони його не бачать, не можуть його знайти», - сказав Д.Каланча.

За словами Д.Каланчі, одна з потерпілих жінок була вагітною.

Одна з потерпілих жінок розповіла, що підозрюваний переслідував її, але їй вдалося втекти і сховатися на подвір’ї.

Інша жінка, яка є дружиною захисника України, що служить поблизу Бахмута, також повідомила про напад. За її словами, це сталося у капличці, де вона молилася за здоров’я свого чоловіка. Підозрюваний порізав їй плече, тягав за волосся, бив та намагався згвалтувати, але жінці вдалося вирватися. Жінка викликала швидку допомогу і написала заяву у поліцію, але жодного ефекту це не мало.

Активісти закликають інших можливих жертв не мовчати і повідомляти про напади.

Крім того, є інформація, що в той день люди бачили з підозрюваним ще одного чоловіка. Тому, припускають, що був ще один учасник злочину.

Активісти анонсували акцію біля косівського райвідділку поліції.

«Хочете справедливості? То відривайте дупи від диванів та вимагайте справедливості. Хтось брат, хтось кум, хтось мовчить, а дитина зі зламаною шийкою померла від зґвалтування. І не треба тут проявляти співпереживання, то треба діяти», - написала Юлія Таринська.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.