На Коломийщині в ДТП загинуло п’ятеро людей (оновлено)

11 червня о 22:13 на лінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Іванівцях Коломийського району, за участю легкового автомобіля Volkswagen Passat.

«Прибувши до місця виклику, працівники Служби порятунку деблокували тіла 4-х загиблих осіб з понівеченого салону автомобіля. Також загинув ще один пасажир щодо якого проводилися реанімаційні заходи», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

На місці події надзвичайники провели заходи по від’єднанню клем акумуляторної батареї транспортного засобу, з метою запобігання загорянню.

"Поліцейські встановили, що 31-річний водій іномарки, рухаючись зі сторони с. Саджавка в сторону м. Коломия, не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожні обставини. Відтак допустив зіткнення з деревом. На момент аварії в салоні автомобіля окрім водія було четверо пасажирів: 1990, 2003, 2004 та 2005 років народження. Всі вони мешканці села Саджавка", - повідомили у поліції.

Четверо чоловіків загинули на місці. 19-річний пасажир загинув у кареті швидкої допомоги.

Правоохоронці призначили інженерно-транспортну експертизу транспортного засобу, щоби встановити його справність.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Дана подія класифікується як "Надзвичайна ситуація техногенного характеру, місцевого рівня".

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.