На Косівщині в ДТП загинув водій легковика

5 червня о 17:59 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Смодні Косівського району за участі легкового автомобіля Mazda 6.

«Прибувши до місця виклику, надзвичайники за допомогою гідроінструменту деблокували двох постраждалих пасажирів з салону автомобіля, та деблокували тіло водія без ознак життя. Постраждалих пасажирів каретами ШМД було направлено до лікувального закладу», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.
«Як з'ясували поліцейські, 37-річний косівчанин, керуючи легковиком «Mazda 6», рухався заокругленою ділянкою автодороги. Водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та допустив наїзд на огорожу житлового будинку. Опісля автівка перекинулась», - повідомили у поліції.

У наслідок автопригоди керманич загинув на місці події. Двох пасажирів, 1993 та 1985 років народження, доставлено до лікарні. Від отриманих травм молодший із потерпілих помер.

За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.