В Івано-Франківську ремонтують вулицю Героїв Пожежників

В Івано-Франківську активно ремонтують дороги та тротуари у спальних районах та центральній частині.

На вулиці Героїв пожежників у середмісті робота кипить. Тут робітники вирівнюють дорожнє покриття та облаштовують тротуари.

«Ще одна вулиця буде відремонтована в центральній частині міста. Свого часу ми відремонтували вулицю Дмитра Донцова. Зараз Героїв пожежників. Все-таки, це ще залишок такої доброї старої забудови, а тому дуже важливо, щоби ці вулички були збережені, щоби вони були і щоби вони були в нормальному стані. Тому прийняли рішення – ця вуличка Донцова до вокзалу іде, до Привокзальної. Свого часу упорядкували сквер на Привокзальній, проїзди впорядкували. Зараз робимо саме цю вулицю. Ця вулиця має і дорогу, і тротуари, і можливість людям з інвалідністю, є всі з’їзди для зручності. Дуже добре, що цього року ми робимо цю роботу», - резюмує Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Обсяг робіт на цьому об’єкті - понад тисячу квадратних метрів. Перед ремонтом дорожнього покриття, розповідає заступник директора Департаменту благоустрою Ігор Сенчук, на вулиці замінили усі мережі, а тому ремонт дороги тут був необхідний. Вулицю планували зробити ще до повномасштабного вторгнення, однак велика війна роботи відтермінувала. У межах програми благоустрою міста проїзд та пішохідні доріжки на Героїв пожежників таки оновлюють.

«У березні на цій вулиці працівники «Водоекотехпрому» та Управління газового господарства замінили усі мережі, після чого комунальники розпочали ремонт та вирівнювання дорожнього покриття та тротуарів. Загальний об’єм робіт більше 1000 квадратів. Стандартно робимо проїзд, робимо тротуари. Тут, бачите, приватний сектор, люди зробили клумби, ми, звичайно, їх залишаємо, щоби була зона озеленення. Загалом гарна вуличка буде», - розповідає заступник директора Департаменту благоустрою.