На Тисмениччині вшанували загиблого бійця Назарія Ділету

23 травня у селі Липівці Тисменицької громади на фасаді ліцею відкрили та освятили анотаційну дошку захиснику України, військовослужбовцю Збройних Сил України Назарію Ділеті. Про це повідомили у Тисменицькій міській раді.

Вшанувати полеглого Героя прийшли рідні захисника, керівництво Тисменицької громади та старостинського округу, освітяни та мешканці села Липівки.

Довідково:

ДІЛЕТА Назарій Михайлович народився 13.02.1996 року в місті Івано-Франківську. Дитинство і юнацькі роки мужнього захисника минули у селі Липівка Тисменицької громади. Навчався у Вищому художньому професійному училищі №3, був гордістю навчального закладу. Згодом був призваний до лав Збройних Сил України. З 2016 до 2018 року служив у місті Києві, у почесній варті Президентського полку.

22 лютого 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ і став на захист нашої держави. Був старшим солдатом, водієм-стрільцем 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Захищав Україну на Київщині, Житомирщині, згодом – на Донеччині.

Загинув 15.03.2023 року внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.