В Івано-Франківську готуються змінити режим заїзду та паркування на вулиці Шевченка

Влада Івано-Франківська готується змінити режим заїзду та паркування на вулицю Шевченка. Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

«Вулиця Шевченка на ділянці від вулиці Гординського до парку імені Т. Шевченка, де-юре, пішохідна зона, але де-факто - безкоштовна парковка. І це не правильно! Ми свідомі того, що там проживають мешканці, є обʼєкти сервісу - і так, вони, безперечно, повинні мати можливість заїзду. Але не усі інші, хто просто шукає, де поближче до центру безкоштовно припаркувати своє авто на цілий день», - зазначив М.Смушак.

Тому ми пропонуємо прийняти наступні рішення і хочемо почути Вашу думку про це:

1. Заїзд на вулицю Шевченка з вулиці Крука буде закритий для усіх з 9.00 до 18.00 з понеділка до пʼятниці. У суботу та неділю заїзд на вулицю Шевченка з вул. Крука буде закритий з 9.00 ранку до 22.00 вечора. Просимо місцевих мешканців та бізнес це враховувати і відповідним чином організовувати для себе чи своєї діяльності заїзд. З 1 червня на вул. Крука будуть підняті боларди.

2. Для заїзду транспорту екстрених служб, їм буде надано відповідні пульти від болардів.

3. Щодо вулиці Червоного Хреста і заїзду на неї зі сторони вул. Г. Мазепи. На жаль, зараз там постійний хаотичний рух і паркування транспорту. Як на самій вулиці Червоного хреста, так і на вул. Шевченка від парку до центрального корпусу Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника. Тут ми також плануємо перепланувати простір, будуть встановлені антипаркувальні стовпчики та боларди. Це другий етап щодо обмеження транспорту на пішохідній вулиці Шевченка і про початок його реалізації ми неодмінно додатково проінформуємо.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.