У Тлумачі встановили анотаційні дошки Івану Сапіжаку та Роману Круховському

23 травня, на території Тлумацького ліцею №1 відбулося відкриття анотаційних дощок випускникам навчального закладу: командиру гірсько-штурмової роти, старшому лейтенанту Івану Сапіжаку та колишньому міському голові Тлумацької ОТГ, солдату, гранатометнику стрілецької роти Роману Круховському, які героїчно загинули у війні з російським агресором, захищаючи рідну землю. Про це повідомили у Тлумацькій міській раді.

Відкриття розпочалось із виконання Державного Гімну України, а опісля побратими полеглих захисників Євген Крошняк та Руслан Євчук відкрили меморіальні дошки своїм побратимам.

До присутніх звернулися міський голова Ігор Петрук, начальник 3-го відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Іван Казаков, побратим Івана Сапіжака – Михайло Кавка, дружина покійного Романа Круховського – Ірина та його близький друг Ігор Мандар.

Схиливши у глибокій скорботі голови перед усіма загиблими Новітніми Героями України, учасники заходу вшанували їхню світлу пам'ять хвилиною мовчання та поклали квіти до анотаційних дощок Івану Сапіжаку, Роману Круховському та Віталію Козаку.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.