Від поранень помер прикарпатський захисник Юрій Кайгородов

У реанімації помер прикарпатський захисник Юрій Кайгородов, який був поранений 15 травня під час боїв на Сході України. Про це повідомили в групі смт.Лисець у Фейсбуці.

Боєць отримав важку черепно-мозкову травму. Медики не змогли врятувати йому життя.

«В Лисецьку територіальну громаду прийшла сумна звістка - боронячи рідну землю від російських окупантів, загинув військовослужбовець Збройних Сил України Юрій Кайгородов із села Стебник. Життя 30-річного солдата десантно-штурмової бригади однієї із військових частин обірвалося 20 травня 2023 року внаслідок смертельного поранення в голову», - повідомили в Лисецькій селищній раді.

Юрій народився в селі Стебник 3 травня 1993 року. Навчався в Стебницькій школі з 2000 по 2009 рік. З вересня 2009 року навчався в Богородчанському професійному будівельному ліцеї. З вересня 2012 року по жовтень 2013 року працював підсобним робітником в Лисецькій центральній районній лікарні. З листопада 2015 року прийнятий на роботу електромонтером з експлуатації з суміщенням водія в ПАТ «Лисецький РЕМ», де і працював до серпня 2022 року, поки не був призваний на службу. В 2014 році одружився в селі Старий Лисець. Має восьмирічну донечку.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.