У госпіталі помер прикарпатський захисник Віктор Головльов

16 травня у реанімаційній палаті КП «ДОКЛ ім.Мечникова» ДОР» міста Дніпра помер прикарпатець Віктор Головльов з с.Залужжя Рогатинської громади.

Кулеметник відділення вогневого ураження 1 штурмового взводу штурмової роти військової частини ТО 950 Віктор Вікторович Головльов був важко поранений 11 травня в результаті мінометного артилерійського обстрілу населеного пункту Іванівського Бахмутського району Донецької області. Після госпіталізації бійця спрямували до клінічної лікарні ім.Мечникова, де за його життя боролися досвідчені лікарі. Та, пройшовши складну операцію, 16 травня воїн полинув у Вічність.

Віктор Вікторович Головльов народився 14 січня 1977 р.н. у с. Залужжі. Тут навчався у місцевій початковій школі та Рогатинській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (нині Рогатинський ліцей №1). Згодом здобув професію тракториста у Рогатинському ПТУ та пройшов строкову службу в армії, працював на Рогатинській птахофабриці і кількох підприємствах краю.

У 2005 році Захисник розпочав свою історію сімейного життя. Разом з дружиною Марією виховував названу дочку Світлану у с.Черче. Але невдовзі їхнє подружжя сколихнула біда – досить рано Віктор став вдівцем. Після втрати дружини він повернувшись до материнської хати в с.Залужжя, старався жити далі попри тяжке горе. Тут згадував найсвітліші дні дитинства з молодшим братиком та сестрою, для яких був набагато більше, аніж старший брат.

«Від маленького Віктор став для мене дуже великою підтримкою, - пригадує мати Героя, - постійно приглядав за сестрою, коли йшла на роботу, допомагав у всьому». І ця турбота про рідних та близьких людей не минула, лише міцнішала з віком.

З перших днів повномасштабне вторгнення, а зокрема 24 березня 2022, солдат Віктор Головльов був призваний до лав ЗСУ. Спершу виконував обов’язки кулеметника відділення вогневого ураження 1 штурмового взводу штурмової роти військової частини ТО 950 у м.Чоп. 10 квітня Захисника спрямували на завдання у Бахмутський район Донецької області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.