Рятувальники ліквідували дві пожежі в Івано-Франківську

5 травня рятувальники Прикарпаття двічі виїжджали ліквідовувати пожежі, що трапилась в місті Івано-Франківську.

«Так, о 03:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 2 поверсі 9 поверхового житлового будинку на вулиці Короля Данила в місті Івано-Франківську. По прибуттю до місця події, рятувальниками було встановлено, що виникла пожежа в приміщенні кухні квартири на 3 поверсі 9 поверхового житлового будинку, площа пожежі складала 10 м.кв. Рятувальниками було евакуйовано 5 мешканців з сусідніх квартир житлового будинку. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання. Надзвичайники локалізували пожежу о 03:58, а о 04:04 ліквідували», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Також, 5 травня о 06:33 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу на території новобудови по вулиці Ленкавського в місті Івано-Франківську.

«По прибуттю до місця події, рятувальниками було встановлено, що виникла пожежа всередині будівельного вагончика на території новобудови, площа пожежі складала 8 м.кв. Вогнеборці локалізували пожежу о 06:49, а о 06:56 ліквідували», - йдеться у повідомленні.

Постраждалих на пожежах немає.

Причини виникнення даних пожеж встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.