Поліція затримала уродженця Донеччини, який вкрав мопед

Повідомлення про незаконне заволодіння мопедом до поліції Коломийщини надійшло від жительки одного із сіл Печеніжинської територіальної громади.

Заявниця розповіла, що транспортний засіб та зварювальний апарат був викрадений невідомими з підсобного приміщення її господарства.

«Вже за лічені години у результаті проведених оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили місцеперебування викраденого мопеда, а згодом й особу, що причетна до незаконного заволодіння транспортним засобом. Йдеться про уродженця Донецької області, 2002 року народження. Затриманий наразі перебуває у розшуку за вчинення аналогічного злочину на території Черкаської області. Встановлено, що правопорушник зайшов до незачиненого приміщення, викрав транспортний засіб та зварювальний апарат. Опісля відтягнув його до місця свого проживання, де його надалі вилучили поліцейські. Зловмисник також розкомплектував зварювальний апарат», - повідомили у поліції.

Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.