У Надвірні зловмисники викрали 15-річну дівчину

До надвірнянських правоохоронців звернулася 15-річна мешканка Надвірної. Дівчина повідомила, що двоє невідомих зловмисників незаконно позбавили її волі. Як невдовзі вдалося з’ясувати поліцейським фігуранти вчинили одразу кілька правопорушень.

«Спершу, під приводом взяття собаки на парування, вони виманили потерпілу з помешкання. Опісля, погрожуючи фізичною розправою, змусили дівчину впустити їх до квартири, де перебувало ще троє підлітків, віком 12 та 13 років. Матір дівчини на той момент була на роботі, а батько - на фронті. Зловмисники вимагали віддати собаку породи «Пітбуль». Однак, не знайшовши її в помешканні, фігуранти відібрали в неповнолітніх мобільні телефони та банківські карти. Після цього вони змусили 15-річну дівчину сісти в автомобіль «Honda», де утримували її проти волі. Дівчину відвезли на околицю Надвірної, і лише там їй вдалося вийти з транспортного засобу та втекти», - повідомили у поліції.

Правоохоронці одразу розпочали оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місця знаходження зловмисників. За лічені години поліцейські з'ясували особи фігурантів. Ними виявились 27 - та 22-річні мешканці Коломиї. Чоловіки раніше не судимі. Після скоєння злочинів вони переховувались, утім правоохоронцям вдалося їх оперативно розшукали в Коломийській ТГ.

Зловмисникам висунули звинувачення одразу за п’ятьма статтями Кримінального кодексу.

Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжний захід.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.