На Рогатинщині поховали загиблого бійця Івана Тичківського

2 квітня Рогатинська громада провела в останню дорогу свого земляка Івана Тичківського із с.Лучинці, який загинув 28 березня поблизу населеного пункту Богданівки Донецької області.

У перші дні повномасштабного вторгнення Іван Тичківський повернутися додому з-за кордону. Маючи добру роботу, стабільне життя у європейській країні, а головне, сім’ю поряд, наш земляк наважується на рішучий крок. Перетинає кордон й у другий тиждень повномасштабної війни, 4 березня 2022 року, вдягає форму Захисника. Відтоді навідник 2 штурмового відділення 3 штурмового взводу штурмової роти військової частини Т0910 солдат Іван Тичківський виконував бойові завдання у гарячих «точках» Донеччини.

Довідково:

Іван ТИЧКІВСЬКИЙ народився у селі Лучинці 11 вересня 1974 р. Навчався у Лучинецькій ЗОШ, згодом продовжив здобувати освіту в Івано-Франківській школі N22. Крім того, вступив у Львівську ветеринарну академію за спеціальністю «інженер».

У 1992 році з дружиною Ольгою створили сім’ю. Виховали двох прекрасних доньок Іванну та Елізабет. У мирний час наш земляк працював на Арматурному заводі ( 1992-1995 рр.), а також монтажником сантехнічних систем на фірмі «ТЕК» у м. Києві (2008-2014 рр.). Бувши добрим фахівцем у цій справі, трохи згодом знайшов роботу і за кордоном, де разом дружиною перебували тривалий час.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.