У госпіталі від поранень помер колишній депутат міськради Віталій Мерінов

На війні загинув член виконавчого комітету, колишній депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов. Про це повідомили в Івано-Франківській міській раді.

«Окуп@нти не в силі танками та артилерією знищити нашу позицію, тому починають використовувати саморобні дрони-камікадзе. Але Бог на нашій стороні, тому два вироби, влетівши в наш бліндаж, не зірвалися. Слава Україні!!!», - написав В. Мерінов 26 березня на своїй сторінці у Фейсбуці.
«Непоправна втрата для Івано-Франківської громади. Вночі від отриманих травм в бою у госпіталі помер Віталій Мерінов. Віталій був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. А також депутатом Івано-Франківської міської ради минулого скликання. Чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу Віталій Мерінов пішов на війну у перший день повномасштабного вторгнення. Під час одного з боїв Віталій отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу. Одужав і знову повернувся на фронт та боронив Україну до останнього подиху. У нього залишилась дружина та дворічна донька», - зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.