Померла директорка калуської дитячої музичної школи Леся Мелимука

На 61 році життя перестало битися серце Мелимуки Лесі Володимирівни, яка все життя працювала у галузі культури.

«Леся Володимирівна усе своє життя присвятила високому мистецтву. Спершу прививала любов до музики дітям, працюючи викладачкою за фахом бандури в Калуській дитячій музичній школі. Була керівником відділу, пізніше – заступницею директора. А з 2006 по 2022 рік очолювала заклад. Відповідальна, тактовна, турботлива та чуйна керівниця згуртувала навколо себе професіоналів – майстрів музичного мистецтва Калуської громади. За роки мудрого керівництва Лесі Володимирівни заклад став одним з найкращих не тільки в області, а й в Україні», - повідомили в Калуській міській раді.

Леся Мелимука входила до складу президії Ради директорів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів області.

Двічі очолювала регіональний конкурс «Концертино».

З ініціативи керівниці в 2017 році у м. Калуші вперше було проведено фестиваль бандурного мистецтва. Леся Володимирівна вміло вмотивовувала колег на творчу мистецьку діяльність, та й сама була креативною особистістю. Неодноразово головувала на різноманітних конкурсах виконавської майстерності, була членом журі мистецьких змагань.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.