Івано-Франківськ підписав угоду про співпрацю з італійським місто Губбіо

25 березня Івано-Франківськ підписав угоду для співпрацю з містом Губбіо (регіон Умбрія, Італія). Про це повідомили в Івано-Франківській міській раді.

Угода започаткувала міжнародну співпрацю між двома країнами, вона передбачає реалізацію двосторонніх проєктів у культурній та економічній сфері, а також створення сприятливих умов для обміну досвідом та розвитку системи місцевого самоврядування, інноваційного досвіду з питань охорони навколишнього середовища та молодіжного обміну.

«Підписання Угоди про співпрацю на рівні міст – це важлива складова у зміцненні міждержавних відносин, зокрема у розвитку міжрегіональних зв’язків, і вона є офіційним документом про початок дружби між двома містами», - наголосив Мер Губбіо Філіпо Стіраті.
«Від міста Івано-Франківська подякував меру Губбіо Філіпо Стіраті та всім присутнім у залі засідань за підтримку цієї ідеї та бажання розвивати відносини між країнами, передав усім присутнім у залі вітання з України від мера міста Івано-Франківська Руслан Марцінків і щиро подякував за підтримку та солідарність з українським народом», - зазначив секретар міської ради Віктор Синишин.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.