На Івано-Франківщині поліція перевірить готовність доріг до літнього періоду

З 20 березня відділ безпеки дорожнього руху розпочав сезонну перевірку готовності доріг до літнього періоду на території Івано-Франківської області.

Така перевірка визначить необхідний обсяг ремонтних робіт, заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі.

«Зараз проходить підготовчий етап, під час якого визначається склад комісії, графіки комісійних обстежень, проводиться підготовка виробничих баз та спеціальної дорожньої техніки. З 27-го березня розпочнеться практичний етап, який триватиме до 30-го квітня. Фіксуватимуть ямковість, осідання, колійність проїзної частини, узбіч, тротуарів, видимість технічних засобів організації дорожнього руху, розмітки, справність вуличного освітлення і т.д. Усі недоліки інспектори відділу безпеки дорожнього руху внесуть в акти і передадуть в обслуговуючі організації для виправлення. У разі не виконання приписів, посадових осіб відповідальних за експлуатаційне утримання вулично-шляхової мережі буде притягнуто до відповідальності», - повідомили у Патрульній поліції Івано-Франківщини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.