На Коломийщині зіткнулись автобус та мікроавтобус: загинула жінка, 25 травмованих

18 березня о 07:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Товмачику Коломийський району трапилась ДТП, за участі мікроавтобуса “Фольксваген “та автобуса “Еталон”.

До місця виклику негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи на спеціальних автомобілях.

«Рятувальниками проведено заходи з деблокування водія автобусу "Фольксваген", від’єднано клеми АКБ автобусів та здійснено змивання пролитих паливо-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги з метою запобігання загорянню», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.
«Поліцейські встановили, що 56-річний водій автобуса «Еталон», сполученням «Коломия - Мукачево», рухаючись автодорогою Т-09-05, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автобусом «Volkswagen LT», який курсує за маршрутом «Ланчин - Коломия». У результаті автобусної трощі одна пасажирка «Volkswagen LT» загинула на місці аварії. 24-х пасажирів з обох транспортних засобів та 36-річного водія «Volkswagen LT» доставлено до лікувальних закладів з різними ушкодженнями. Їм надають необхідну медичну допомогу. Керманича «Еталону» поліцейські перевірили на стан сп'яніння. Встановлено, що за кермом він був тверезий», - повідомили у поліції.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

На місці події продовжують працювати правоохоронці. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.