В Івано-Франківську дозволили міняти генплан з врахуванням воєнного стану

Івано-Франківська міська рада дозволила надавати дозволи на розроблення/внесення змін до детальних планів територій, затверджувати детальні плани територій, якими зміняються (коригуються, доповнюються) цільове призначення земельних ділянок, у відповідності до пропонованих цими детальними планами території функціонального використання територій, блакитних та червоних ліній вулиць тощо.

«Під час виконання робіт з внесення змін до генерального плану м. Івано-Франківська в обов’язковому порядку врахувати всі затверджені детальні плани територій, в тому числі затверджені деталі плани територій, які не враховані під час затвердження змін до генерального плану м. Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста рішенням Івано-Франківської міської ради від 07.06.2019р. № 137-26», - йдеться у рішенні.

Департамент містобудування та архітектури міської ради (О. Кошик) повинен врахувати дане рішення під час надання вихідних даних на проектування об’єктів нового будівництва та реконструкції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.