Уродженець Хмельниччини, який обікрав будинок на Коломийщині, отримав майже 6 років ув’язнення

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок уродженцю Хмельниччини, який скоїв крадіжку на Коломийщині.

Обвинувачений, будучи неодноразово засудженим за злочини проти власності, на шлях виправлення не став, відповідних висновків для себе не зробив.

На момент скоєння злочину обвинувачений вже мав 18 судимостей в інших областях України.

«08.09.2018 року обвинувачений шляхом вільного доступу зайшов на територію господарства, в якому проживає потерпілий. Підійшовши до житлового будинку та переконавшись, що в будинку нікого не було, обвинувачений з метою вчинення крадіжки з даного житла пошкодив склопакет вкладений металопластикову раму вікна, відчинив її, проник до житлового будинку, звідки таємно викрав грошові у сумі 5 000 грн., після чого покинув це житло, а викраденими коштами розпорядився на власний розсуд, чим завдав потерпілому майнову шкоду в зазначеному розмірі», - йдеться у вироку суду.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнав.

Крім визнання обвинуваченими своєї вини, пред`явлене йому обвинувачення повністю доводиться дослідженими в судовому засіданні доказами.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України. На підставі ч.4ст.70КК України шляхом часткового складання призначеного покарання та покарання, призначеного вироком Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області від 22.12.2020року за ч.3ст.185КК України, остаточне покарання визначив у виді позбавлення волі на строк 5 (п’ять) років 8 (вісім) місяців.

Строк відбуття засудженим вказаного остаточного покарання рахуватимуть з дня ухвалення даного вироку, тобто з 20.02.2023 року.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.