Прикарпатець, який вкрав пляшку віскі, отримав 1,5 роки ув’язнення

Калуський міськрайонний суд виніс вирок уродженцеві росії, який вкрав пляшку віскі з супермаркету у Калуші.

4 серпня 2020 року о 16.36 обвинувачений таємно викрав одну пляшку віскі ємністю 0,7 л., пройшовши через касову зону, чим спричинив супермаркету матеріальну шкоду на суму 484 грн. В подальшому викраденим майном розпорядився на власний розсуд.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, обвинувачений, будучи раніше судимим за вчинення корисливих злочинів, маючи незняту та непогашену судимість 06.08.2020 року біля 19.30 год., перебуваючи в приміщенні міні-кавярні в м.Калуші, побачив рюкзак, який висів на гачку біля вхідних дверей, який належав іншій особі. Наблизившись до входу кавярні викрав рюкзак, однак був виявлений потерпілою. Побачивши, що потерпіла переслідує його, викинув викрадений рюкзак і втік.

Обвинувачений в судовому засіданні

вину у пред’явленому обвинуваченні визнав повністю

, пояснив, що вчинив кримінальні правопорушення у відповідності до обставин викладених в обвинувальному акті. Розкаявся у вчиненому, просив суворо його не карати.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 1 (один) рік 6 (шість) місяців.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано, а в разі подання апеляційної скарги - після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції, якщо вирок суду не скасований.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.