У калушанина знайшли 8 кілограмів наркотиків

Співробітники калуської поліції спільно зі співробітниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України задокументували злочинну діяльність 34-річного жителя Калуша.

«Чоловік збував наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах на території Івано-Франківської області.Заборонене зловмисник купував у Інтернеті оптовими партіями, потім фасував, пакував на дози та розповсюджував серед наркозалежних осіб. Своїм клієнтам пропонував досить широкий асортимент «товару»: мефедрон, Альфа PvP, екстезі, марихуана, марки ЛСД, амфетамін тощо», - повідомили у поліції.

Поліцейські за процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури провели ряд обшуків в помешканні та автомобілі фігуранта. В транспортному засобі поліцейські вилучили близько 100 наркотичних закладок з особливо небезпечною речовиною Альфа PvP.

Окрім того, у лісовому масиві оперативники знайшли сховок з забороненими речовинами. Загалом вилучили близько восьми кілограмів заборонених речовин. Йдеться про амфетамін, марихуану та Альфа PvP. Все вилучене спрямовано на експертизу.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України й поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція наразі перевіряє канал надходження заборонених речовин та спільників підозрюваного.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.