У Чукалівці відбулась панахида за загиблими захисниками України

24 лютого, у першу річницю повномасштабного вторгнення, опісля спільної поминальної Літургії, яка відбулася в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового, що у м. Івано-Франківськ, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин на міському кладовищі очолив панахиду за загиблими Героями.

Митрополиту Володимиру співслужили Владика Микола Семенишин, єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, душпастирі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, а також представники ПЦУ та РКЦ. Панахиду своїм співом супроводжували учасники хору «Кредо».

На моління прийшли також родичі Героїв, які віддали своє життя на вівтар незалежності нашої держави, представники влади та небайдужі мешканці міста.

Представники духовенства разом із вірними помолилися за вічний упокій всіх Воїнів, які загинули від 2014 року, і продовжують до сьогоднішнього дня віддавати найдорожче, що є у людини – своє життя.

Наприкінці панахиди кожен із присутніх мав змогу запалили свічку пам’яті та покласти квіти на могили полеглих Захисників.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.