В Івано-Франківську затримали наркозбувача

21 лютого до коломийських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що до збуту заборонених речовин на території області може бути причетний 25- річний чоловік, який наразі проживає в м. Снятині.

«В ході проведення пошукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції Коломийщини спільно з оперативниками карного розшуку обласної поліції того ж дня затримали фігуранта в Івано-Франківську по вулиці Тисменицька. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили в чоловіка 1 поліетиленовий пакет зі 80-ма згортками, в середині яких містилась порошкоподібна речовина зовні схожа на особливо небезпечну психотропну речовину – «PVP», а також 2 поліетиленові пакети, що були наповнені порошкоподібною речовиною. Загальна вага «психотропів» становить приблизно 280 грамів», - повідомили у поліції.

Всі речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, що розпочате за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Затриманому слідчі повідомили про підозру, суд невдовзі обере запобіжний захід.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.