У поліції заявили, що жінка з Калуша загинула внаслідок утоплення

За офіційною інформацією правоохоронних органів, на території Калуської міської територіальної громади будь-яких фактів вбивств та гвалтування жінок (неповнолітніх дівчат) протягом останнього часу не відбувалося. Про це повідомили у Калуській міській раді.

По ситуації, яка трапилась 17.02.2023 року - виявлення тіла жінки у водоймі, проводиться судово-медична експертиза та досудове розслідування. За попередньою інформацією, отриманою від правоохоронних органів, слідів насильницької смерті на тілі жінки не виявлено. Наразі доступні висновки медексперта, що провів судово-медичну експертизу тіла жінки.

«Результат — утоплення у воді, будь-яких інших ушкоджень чи ознак боротьби на тілі не виявлено, смерть не була насильницькою. Всі особисті речі: кошти, золоті прикраси знаходились поряд, телефон теж знайшли поруч, у воді», — зазначається у офіційному повідомлені керівника сектору Поліції Івано-Франківської області Андрія Яцьківа.

Також поліціянт спростовує чутки про інші випадки смерті, що активно ширяться між людьми.

«Не вірте чуткам, у Калуші знайшли тіло тільки однієї жінки, це було на вулиці Фегонівка, у потічку», — зазначає Андрій Яцьків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.