Прикарпатець, який порушив правила адміністративного нагляду, отримав місяць арешту

17 лютого суд виніс вирок 32-річному мешканцю Калуша, який порушив правила адміністративного нагляду. Ухвалою Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області обвинуваченому було встановлено адміністративний нагляд строком на 1 рік з обмеженнями: заборони виходу із дому у нічний час, заборони перебування в кафе, барах, ресторанах та в районі розташування Дрогобицької виправної колонії, та реєструватись в органах поліції два рази на місяць.

«В період часу із 05.04.2022 року по 17.01.2023 року обвинувачений на реєстрацію в Калуський РВП ГУНП в області не з’являвся та по місцю проживання був відсутній, чим порушив встановлені обмеження ухвалою суду. У лютому 2023 року між підозрюваним та прокурором Калуської окружної прокуратури було укладено угоду про визнання винуватості. Згідно угоди обвинувачений беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення. Також сторони погодили покарання, яке повинен понести обвинувачений - арешт строком 1 місяць», - повідомили в Калуському міськрайонному суді.

У судовому засіданні чоловік визнав себе винуватим у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення, та просив затвердити угоду про визнання винуватості.

Заслухавши думку учасників судового засідання, суд вирішив затвердити угоду та призначити узгоджене сторонами покарання – 1 місяць арешту.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.