Прикарпатець, який обікрав підприємство, отримав 5 років позбавлення волі

Галицький районний суд виніс вирок пркиарпацю, який скоїв крадіжку.

На момент скоєння крадіжки обвинувачений вже мав непогашену судимість за незаконне поводження зі зброєю, але був звільнений від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки.

6 липня 2022 року близько 23:00 проник до приміщення підприємства у м.Бурштині, звідки викрав обладнання загальною вартістю 7,5 тисяч гривень.

У судовому засіданні обвинувачений визнав себе винним у скоєнні кримінального правопорушення-злочину за вищезазначеними обставинами, розкаявся, не заперечував проти зібраних по справі доказів, просив їх не досліджувати та розглядати справу згідно положень ч. 3 ст. 349 КПК України.

Потерпілий у судовому засіданні пояснив, що з позовом звернеться в порядку цивільного судочинства, додавши докази спричиненої шкоди внаслідок злочинних дій обвинуваченого. Наполягав на суворій мірі покарання останньому.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення-злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (п’ять) років.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.