Помер доктор технічних наук Ярослав Дрогомирецький

Помер Ярослав Миколайович Дрогомирецький, доктор технічних наук, академік УНГА, професор кафедри зносостійкості та відновлення деталей ІФНТУНГ. Про це повідомив начальник відділу туризму Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко.

Ярослав Дрогомирецький - випускник кафедри нафтогазового обладнання 1969 року. Завідувач кафедри туризму ІФНТУНГ у 2007-2013 роках.

«Жодні некрологи у пресі чи інтернет-мережі, які зазвичай перелічують прижиттєві досягнення, здобутки і нагороди людини, не можуть передати живий дух та емоції Людини, з якою спілкуєшся, працюєш, в якої навчаєшся життєвої мудрості... Так і зараз. Сумно, бо все частіше йдуть в інший світ люди покоління, коли не все можна було купити, не всіх можна було заставити, коли цінились більше, ніж зараз, людські та інтелектуальні якості, а не сухий перелік публікацій для нікому не потрібного "рейтингу". Дякую Вам, Ярославе Миколайовичу за те, що ми були знайомі. Спочивайте у мирі...», - написав В.Передерко.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.