На дорогах Івано-Франківщини рух не зупиняють, утворюються снігові перемети

Станом на ранок 5 лютого на Івано-Франківщині ускладнення в русі дорогами державного значення відсутні, покриття чорне мокре, на окремих ділянках - снігова каша. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

«Дорожні екіпажі не припиняють ліквідовувати снігоперемети та забезпечують рух усіх видів транспорту дорогами державного значення. Наразі утримуємося від зупинки руху, навіть щодо важковагового транспорту. Робота дорожніх бригад триватиме беззупинно до повноі розчистки доріг від снігу та ліквідації слизькості», - зазначив голова Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.
«Для недопущення утворення зимової слизькості на автошляхах державного значення області протягом попередньої доби розчищали сніг, обробляли дорожнє покриття протиожеледними матеріалами та навантажували піщано-сольову суміш загалом 53 одиниці техніки; було задіяно 65 дорожників. На Вишківському перевалі станом на 6:00 працювало 4 спецмеханізми, на Яблуницькому - 4 спецмеханізми. Покриття доріг чорне мокре. Тривають роботи на Буковецькому та Кривопільському перевалах та на інших проблемних ділянках. Вранці скрізь на Прикарпатті посилюються опади у вигляді снігу. Хуртовина. За прогнозами синоптиків, негода вируватиме і протягом дня. Температура повітря - до -9 градусів морозу», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.