Прикарпатець, який скоїв шість крадіжок, отримав 5 років позбавлення волі

Долинський районний суд виніс вирок уродженцю с.Княжолуки, який скоїв шість крадіжок в умовах воєнного стану.

Протягом вересня-листопада обвинувачений скоїв шість крадіжок з магазинів Долини та з автозаправки у смт.Вигоді. Зокрема, викрав насос, буксирувальний трос, побутову косметику, продукти харчування. Зазвичай товари ховав під курткою і виходив з магазина. У більшості випадків сума вкраденого не перевищувала 600 гривень. Винятком є насос, який коштував більше 3 тисяч гривень.

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину, вказавши, що вчинив всі крадіжки за викладених в обвинувальному акті обставин. Він розуміє, що вчинив неправильно і щиро розкаюється у вчиненому, попросив пробачення в потерпілих та обіцяє ніколи більше подібного не вчиняти, а коли відбуде покарання, буде відшкодовувати завдані збитки.

У суді вирішили, що виправлення та перевиховання обвинуваченого неможливе без ізоляції його від суспільства.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (п`ять) років.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. В разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.