На Рогатинщині автобус зіткнувся з вантажівкою

24 січня о 07:15 на лінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Потік Рогатинської ТГ Івано-Франківського району, за участю рейсового автобуса та вантажного автомобіля.

«Рятувальники за допомогою спеціального інструменту деблокували одну постраждалу особу з понівеченого вантажного автомобіля та передали працівникам екстреної медичної допомоги, ще двох постраждалих рятувальники допомогли медичним працівникам транспортувати до автомобіля екстреної медичної допомоги», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Також на місці події працівники Служби порятунку вжили заходи по від’єднанню клем акумуляторної батареї з метою запобігання загорянню.

«Поліцейські попередньо встановили, що 23-річний мешканець Львівщини , керуючи вантажним автомобілем «РЕНО», рухаючись позаду автобуса, не дотримався дистанції та допустив зіткнення з рейсовим автобусом сполученням «Черче-Тернопіль». Останнім керував 37-річний мешканець Рогатина. На момент аварії в автобусі перебувало 10 пасажирів. В результаті автопригоди трьох пасажирів автобуса та одного пасажира вантажівки доставлено до лікарні для проведення медичного обстеження. Водіїв перевірено на стан сп'яніння. Результат - тверезі», - повідомили у поліції.

За фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди на водія вантажівки складено адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.