В Івано-Франківську нагородили командирів військових частин

Голова обласної ради Олександр Сич та голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук вручили обласні відзнаки командирам військових частин.

Зокрема, військових нагороджено обласною медаллю "Доблесть Прикарпаття", а також вручено грошові сертифікати для потреб військових частин на 500 тисяч гривень та 1 мільйон гривень.

"Ми не втомлюємося дякувати Збройним Силам України за те, що просто маємо можливість працювати. Ми не можемо порівняти наші труднощі з тими, які наші хлопці і дівчата переживають на передньому фронті боротьби. Тому сьогодні у ваших особах дякуємо всім нашим краянам, які на передовій і висловлюємо співчуття всім, хто втратив своїх рідних. Ті символічні відзнаки і сертифікати, які ми сьогодні вручаємо, хай будуть мінімальним вираженням нашої вдячності", - сказав Олександр Сич.

Голова обласної ради також запевнив, що депутатський корпус спільно з обласною військовою адміністрацією готові оперативно реагувати на запити військових і закликав інформувати про наявні потреби.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.