На Коломийщині зіткнулись рейсовий автобус та легковик

25 грудня о 17:09 на лінію 101 поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Коломиї за участю рейсового автобуса та легкового автомобіля.

«Прибувши до місця виклику, працівники Служби порятунку вжили заходи по від’єднанню клем акумуляторних батарей з метою запобігання загорянню. До прибуття рятувальників постраждалу особу було вивільнено з кузова легкового автомобіля та госпіталізовано до лікувального закладу працівниками екстреної медичної допомогою», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Поліцейські попередньо встановили, що 29-річний мешканець Отинійської територіальної громади, керуючи автомобілем Opel Vectra, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з рейсовим автобусом сполученням «Мукачево-Коломия», яким керував 60-річний коломиян. На момент аварії в автобусі пасажирів не було. В результаті автопригоди доставлено до лікувального закладу 27-річного пасажира легковика.

«Під час спілкування з керманичами, поліцейські запідозрили, що водій легковика перебуває у нетверезому стані. Від пропозиції пройти тест на сп'яніння на місці чи у лікувальному закладі останній відмовився. Чоловік висловлювався нецензурною лайкою та не виконував вимог поліцейських», - повідомили у поліції.

На порушника інспектори склали два адмінпротоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП. За фактом автопригоди слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.